Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Écht contact voor het beste resultaat

Een goed gesprek, dat levert u de beste leads op. U weet dat als geen ander. Maar hoe vinden uw medewerkers de tijd en de vaardigheden om die gesprekken aan te gaan? Koude acquisitie is nodig, maar die afspraak krijgen met de juiste persoon is lastig en tijdrovend. Fresh Call is juist hier in gespecialiseerd. Ook voor uw bedrijf gaan wij graag het gesprek aan!

Fresh Call: specialist in B2B telemarketing & telesales

Fresh Call Teleservice is een telemarketing en telesales organisatie met veel ervaring in de B2B markt. Door onze eigen visie op telemarketing, telesales, communicatie en commercie voor de zakelijke markt hebben wij al veel klanten kunnen verrassen. Al meer dan vijftien jaar zijn wij een volwaardig verlengstuk van veel verschillende organisaties. Onze klanten kiezen voor onze manier van B2B telemarketing vanwege onze hoge kwaliteit en onze diepgaande en open gesprekken. En dat levert hen veel op!

Hoe doe we dat?

Luisteren, begrijpen en doorvragen staan in onze gesprekken centraal. Zo zorgen we ervoor dat we het maximale uit onze gesprekken halen en u de juiste informatie leveren. Twintig enthousiaste en deskundige collega’s staan voor u klaar in ons telemarketing team. Zij weten wat echt contact maken is, zodat u meer succes heeft.

Verlengstuk van uw organisatie

Fresh Call werkt bewust niet volgens een opgesteld script. Een open dialoog met uw prospect of klant levert namelijk veel meer op. Om dit te realiseren, verplaatsen wij ons volledig in uw bedrijf en dat heeft resultaat. Onze agents gedragen zich als een verlengstuk van uw organisatie. Daardoor zorgen zij voor de juiste leads en het inplannen van afspraken voor uw buitendienst. U mag dus een goed rendement van de gesprekken verwachten.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Inplannen van afspraken voor uw accountmanagers
  • Zorgen voor hoogwaardige leads
  • Inschrijvingen voor uw events
  • Klant- en marktonderzoeken
  • Direct mailing naar uw prospects
  • Database cleaning en -verrijking
Wilt u meer weten over onze B2B en B2C telemarketingacties? Mail of bel ons en we nemen snel contact met u op!