Deze website maakt gebruik van Cookies Zie onze privacyverklaring Meer informatie Cookies toestaan

Telefonische B2B leadgeneratie

In de praktijk blijken verkopers te kostbaar om zelf B2B leads te genereren. Daarnaast kijken ze er vaak tegen op, of ze vinden koude acquisitie een lastig klusje. Wij nemen u dit graag uit handen door constant B2B leads en B2B afspraken aan te leveren. Wij zorgen ervoor dat de agenda’s van uw buitendienst medewerkers goed gevuld zijn. Hierdoor kunnen zij zich bezig houden met datgene waar zij het beste in zijn: het binnenhalen van klanten.

De basis van een succesvolle B2B leadgeneratie staat en valt met de B2B telemarketing agent. Onze agent herkent tijdens het open gesprek koopsignalen en reageert daar accuraat op. Onze marketeer kwalificeert de signalen en koppelt deze aan uw USP’s. Hoe meer we weten, hoe beter de gesprekken zullen verlopen. Wij verzamelen en bundelen de informatie uit onze gesprekken zodat u zelf ook meer inzicht krijgt in het koopgedrag van uw leads en klanten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in B2B leadgeneratie en afspraken? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 0313-696100 of

Neem contact met ons op!